Sådan arbejder vi

I Norli Pension er vores kræfter og kompetencer målrettet mod traditionelle pensionsordninger med garanteret forrentning.

Vores mission
Vores mission er at hjælpe andre pensionsselskaber med at håndtere kunder med disse ordninger. Vi ser derfor os selv som en stabil samarbejdspartner, der gør det muligt for andre pensionsselskaber at styrke deres forretning og fokusere på deres vækstområder.

Fokus på tryghed
Vi har fokus på at skabe tryghed for de kunder, der har en pensionsordning hos Norli Pension. Vi prioriterer sikkerhed højt, hvilket afspejler sig i vores investeringspolitik. Med ansvarsfulde investeringer skaber vi trygge rammer for kunderne. Administrationen af Norli Pension varetages af Forca A/S.

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere norlipension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Oplever du problemer med vores hjemmeside, er du altid velkommen til at ringe til os på 70 12 12 24.