Pension og omkostninger

I Norli Pension får du dine garanterede ydelser udbetalt, som vi har aftalt. Hvis du betaler præmie, er aftalen ydermere betinget af, at du indbetaler de præmier, vi har aftalt.

Prisen for at have en pensionsordning
Dine samlede udgifter ved at have en pensionsordning findes ved at lægge forskellige omkostninger sammen. Derudover betaler du for at være forsikret. Prisen afhænger af, hvilke forsikringer og hvilken ordning du har.

Du betaler:

  • Omkostninger til administration og rådgivning. Det dækker fx administrationen af dine månedlige indbetalinger, eller hvis du sætter et ekstra indskud ind.
  • Omkostninger til investering. Det dækker fx udgifter til, at Norli Pensions eksperter overvåger og udvælger de aktiver, din pensionsopsparing kan investeres i.
  • Omkostninger for at være forsikret.

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere norlipension.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Oplever du problemer med vores hjemmeside, er du altid velkommen til at ringe til os på 70 12 12 24.